Issue Open Recall - Instance Manager
Started by onlyme




6 posts in this topic
VersionN/D
Log FileN/D
Bug Report ImagesN/D
Can Be ReproducedCan be reproduced: Yes
onlyme
Member

Moonrock

0
57 posts 12 threads Joined: Nov 2021
03-09-2022, 02:44 PM -
#1
The recall button when clicked says "sending flee command"

However, it does not log and seems to do nothing. 

Having several accounts it often takes time for the docking command red detect to activate. I dont like dying :-(

This would be REALL nice to have when I see 6 interceptor pop in local or in the system beside me.

Thanks
uid0
Administrator

Administrators

3
401 posts 36 threads Joined: Feb 2021
03-14-2022, 03:47 PM -
#2
(03-09-2022, 02:44 PM)onlyme Wrote: The recall button when clicked says "sending flee command"

However, it does not log and seems to do nothing. 

Having several accounts it often takes time for the docking command red detect to activate. I dont like dying :-(

This would be REALL nice to have when I see 6 interceptor pop in local or in the system beside me.

Thanks

Do you have GCS turned on in your instaces?
[Image: moonstats.php?user=uid0]
onlyme
Member

Moonrock

0
57 posts 12 threads Joined: Nov 2021
03-15-2022, 02:17 AM -
#3
(03-14-2022, 03:47 PM)uid0 Wrote:
(03-09-2022, 02:44 PM)onlyme Wrote: The recall button when clicked says "sending flee command"

However, it does not log and seems to do nothing. 

Having several accounts it often takes time for the docking command red detect to activate. I dont like dying :-(

This would be REALL nice to have when I see 6 interceptor pop in local or in the system beside me.

Thanks

Do you have GCS turned on in your instaces?
I have no idea what that is. Google didnt find anything either.

There isn't a setting in Bluestacks 5 that I could find.
uid0
Administrator

Administrators

3
401 posts 36 threads Joined: Feb 2021
03-15-2022, 12:41 PM -
#4
(03-15-2022, 02:17 AM)onlyme Wrote:
(03-14-2022, 03:47 PM)uid0 Wrote:
(03-09-2022, 02:44 PM)onlyme Wrote: The recall button when clicked says "sending flee command"

However, it does not log and seems to do nothing. 

Having several accounts it often takes time for the docking command red detect to activate. I dont like dying :-(

This would be REALL nice to have when I see 6 interceptor pop in local or in the system beside me.

Thanks

Do you have GCS turned on in your instaces?
I have no idea what that is. Google didnt find anything either.

There isn't a setting in Bluestacks 5 that I could find.

No it's a server inside the bot that allows the instances to communicate between each other.

Set
Code:
"ConnectToGCS": true,
to allow the clients to connect to instance manager. You should see the clients connect to instance manager in the LogBox
[Image: moonstats.php?user=uid0]
onlyme
Member

Moonrock

0
57 posts 12 threads Joined: Nov 2021
03-17-2022, 12:16 PM -
#5
(03-15-2022, 12:41 PM)uid0 Wrote:
(03-15-2022, 02:17 AM)onlyme Wrote:
(03-14-2022, 03:47 PM)uid0 Wrote:
(03-09-2022, 02:44 PM)onlyme Wrote: The recall button when clicked says "sending flee command"

However, it does not log and seems to do nothing. 

Having several accounts it often takes time for the docking command red detect to activate. I dont like dying :-(

This would be REALL nice to have when I see 6 interceptor pop in local or in the system beside me.

Thanks

Do you have GCS turned on in your instaces?
I have no idea what that is. Google didnt find anything either.

There isn't a setting in Bluestacks 5 that I could find.

No it's a server inside the bot that allows the instances to communicate between each other.

Set
Code:
"ConnectToGCS": true,
to allow the clients to connect to instance manager. You should see the clients connect to instance manager in the LogBox


Found it in the config.json. Its false. Setting to true.  Thanks!
onlyme
Member

Moonrock

0
57 posts 12 threads Joined: Nov 2021
03-18-2022, 02:00 AM -
#6
(03-17-2022, 12:16 PM)onlyme Wrote:
(03-15-2022, 12:41 PM)uid0 Wrote:
(03-15-2022, 02:17 AM)onlyme Wrote:
(03-14-2022, 03:47 PM)uid0 Wrote:
(03-09-2022, 02:44 PM)onlyme Wrote: The recall button when clicked says "sending flee command"

However, it does not log and seems to do nothing. 

Having several accounts it often takes time for the docking command red detect to activate. I dont like dying :-(

This would be REALL nice to have when I see 6 interceptor pop in local or in the system beside me.

Thanks

Do you have GCS turned on in your instaces?
I have no idea what that is. Google didnt find anything either.

There isn't a setting in Bluestacks 5 that I could find.

No it's a server inside the bot that allows the instances to communicate between each other.

Set
Code:
"ConnectToGCS": true,
to allow the clients to connect to instance manager. You should see the clients connect to instance manager in the LogBox


Found it in the config.json. Its false. Setting to true.  Thanks!

[21:57:34] [INFO.GroundControl] 127.0.0.1:9000 > Sent flee command.
[21:57:57] [INFO.FlightLogic] Warp time exprired. Starting cycle.
[21:58:0] [INFO.TriggerProcessor] 1 triggers executed for task on_belt_arrival
[21:58:1] [INFO.LocalScanner] Preforming local check.
[21:58:5] [INFO.BargeMinerV2] Executing flee order.

Doesn't seem like that command is instant. it appears to add it to the routine
uid0
Administrator

Administrators

3
401 posts 36 threads Joined: Feb 2021
03-24-2022, 02:54 PM -
#7
(03-18-2022, 02:00 AM)onlyme Wrote:
(03-17-2022, 12:16 PM)onlyme Wrote:
(03-15-2022, 12:41 PM)uid0 Wrote:
(03-15-2022, 02:17 AM)onlyme Wrote:
(03-14-2022, 03:47 PM)uid0 Wrote: Do you have GCS turned on in your instaces?
I have no idea what that is. Google didnt find anything either.

There isn't a setting in Bluestacks 5 that I could find.

No it's a server inside the bot that allows the instances to communicate between each other.

Set
Code:
"ConnectToGCS": true,
to allow the clients to connect to instance manager. You should see the clients connect to instance manager in the LogBox


Found it in the config.json. Its false. Setting to true.  Thanks!

[21:57:34] [INFO.GroundControl] 127.0.0.1:9000 > Sent flee command.
[21:57:57] [INFO.FlightLogic] Warp time exprired. Starting cycle.
[21:58:0] [INFO.TriggerProcessor] 1 triggers executed for task on_belt_arrival
[21:58:1] [INFO.LocalScanner] Preforming local check.
[21:58:5] [INFO.BargeMinerV2] Executing flee order.

Doesn't seem like that command is instant. it appears to add it to the routine

Indeed you are correct. There is a queue of actions, if the bot is already performing something ti will wait that action to finish. ADB commands are the bottleneck here, if itàs performing something it must finish or there is too much risk in running in desync.
[Image: moonstats.php?user=uid0]


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  [Issue Resolved] Sleeping time after recall not working Myyst 1 234 09-16-2021, 05:38 PM
Last Post: uid0

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)