cannot undock
Started by Cold88




10 posts in this topic
Myyst
Member

Registered

0
57 posts 14 threads Joined: Aug 2021
11-27-2021, 06:37 PM -
#11
(11-27-2021, 12:16 PM)uid0 Wrote:
(11-26-2021, 12:51 PM)Ristin Wrote: Patch 2 seams to have fixed the undock issue.

though I do see a new issue now.

The bot after docking because of a red in system seams to be getting stuck and just doesnt undock anymore even though the system is clear. Looking at the logs its like its not noticed its still docked.

[12:42:35] [INFO.VirtualDevices] Sleeping for 1000ms (wait_apon_check)
[12:42:37] [INFO.ImgMatch] Match of autopilot_on confidence: 0.9963725 --> 0.9 (took 0ms)
[12:42:37] [INFO.VirtualDevices] Sleeping for 1000ms (wait_apon_check)
[12:42:39] [INFO.ImgMatch] Match of autopilot_on confidence: 0.8926593 --> 0.9 (took 0ms)
[12:42:39] [INFO.VirtualDevices] Sleeping for 1000ms (wait_apon_check)
[12:42:44] [INFO.ImgMatch] Match of filter_tag confidence: 0.9976959 --> 0.97 (took 848ms)
[12:42:45] [INFO.ImgMatch] Match of in_mining_selector confidence: 0.9905568 --> 0.9 (took 5ms)
[12:42:46] [INFO.VirtualDevices] Sleeping for 100ms (wait_clustbelt_selection)
[12:42:47] [INFO.ImgMatch] Match of mining_multi confidence: 0.9767157 --> 0.95 (took 540ms)
[12:42:47] [INFO.ImgMatch] Match of mining_multi confidence: 0.9767157 --> 0.95 (took 540ms)
[12:42:47] [INFO.ImgMatch] Match of mining_multi confidence: 0.9767157 --> 0.95 (took 540ms)
[12:42:47] [INFO.ImgMatch] Match of mining_multi confidence: 0.9767157 --> 0.95 (took 540ms)
[12:42:47] [INFO.ImgMatch] Match of mining_multi confidence: 0.9767157 --> 0.95 (took 540ms)
[12:42:47] [INFO.FlightLogic] Found 4 belts/clusters
[12:42:47] [INFO.FlightLogic] Selected belts/clusters number 2
[12:42:47] [INFO.VirtualDevices] Tapping 1036 219 (selected_belt)
[12:42:47] [INFO.VirtualDevices] Sleeping for 1000ms (wait_after_beltclust_selection)
[12:42:50] [INFO.ImgMatch] Match of warp_btn confidence: 0.94626 --> 0.9 (took 385ms)
[12:42:50] [INFO.VirtualDevices] Tapping 812 314 (warp)
[12:42:50] [INFO.FlightLogic] Warping...
[12:42:50] [INFO.VirtualDevices] Sleeping for 47000ms (wait_end_warp)
[12:43:37] [INFO.FlightLogic] Warp time exprired. Starting cycle.
[12:43:37] [INFO.TriggerProcessor] 0 triggers executed for task on_belt_arrival
[12:43:41] [INFO.VirtualDevices] Sleeping for 1000ms (wait_render_scene_stripmineron)
[12:43:43] [INFO.VirtualDevices] Sleeping for 1000ms (wait_render_scene_stripmineron)
[12:43:45] [INFO.VirtualDevices] Sleeping for 1000ms (wait_render_scene_stripmineron)
[12:43:47] [INFO.VirtualDevices] Sleeping for 1000ms (wait_render_scene_stripmineron)
[12:43:49] [INFO.VirtualDevices] Sleeping for 1000ms (wait_render_scene_stripmineron)
[12:43:51] [INFO.VirtualDevices] Sleeping for 1000ms (wait_render_scene_stripmineron)
[12:43:52] [INFO.VirtualDevices] Tapping 1128 639 (strip_miners)
[12:43:53] [INFO.VirtualDevices] Tapping 1041 639 (strip_miners)
[12:43:53] [INFO.VirtualDevices] Tapping 1209 642 (strip_miners)
[12:43:57] [INFO.BargeMinerV2] Attempting mining cycle.
[12:44:1] [INFO.FlightLogic] Opening mining page.
[12:44:1] [INFO.FlightLogic] Bot seems stuck, reports INSTATION while MINING, restarting.
[12:44:2] [INFO.ImgMatch] Match of filter_tag confidence: 0.9286264 --> 0.97 (took 735ms)
[12:44:2] [INFO.VirtualDevices] Tapping 1230 402 (eye_unextended)
[12:44:3] [INFO.VirtualDevices] Sleeping for 200ms (wait_finder_render)
[12:44:5] [INFO.FlightLogic] Opening mining page.
[12:44:6] [INFO.VirtualDevices] Tapping 1160 27 (selector)
[12:44:6] [INFO.VirtualDevices] Sleeping for 700ms (wait_render_finder)
[12:44:9] [INFO.VirtualDevices] Sleeping for 700ms (wait_render_finder)
[12:44:13] [INFO.VirtualDevices] Sleeping for 700ms (wait_render_finder)
[12:44:16] [INFO.VirtualDevices] Sleeping for 700ms (wait_render_finder)
[12:44:19] [INFO.VirtualDevices] Sleeping for 700ms (wait_render_finder)
[12:44:23] [INFO.VirtualDevices] Sleeping for 700ms (wait_render_finder)
[12:44:26] [INFO.VirtualDevices] Sleeping for 700ms (wait_render_finder)
[12:44:30] [INFO.VirtualDevices] Sleeping for 700ms (wait_render_finder)
[12:44:33] [INFO.VirtualDevices] Sleeping for 700ms (wait_render_finder)
[12:44:37] [INFO.VirtualDevices] Sleeping for 700ms (wait_render_finder)
[12:44:40] [INFO.VirtualDevices] Sleeping for 700ms (wait_render_finder)
[12:44:44] [INFO.VirtualDevices] Sleeping for 700ms (wait_render_finder)
[12:44:47] [INFO.VirtualDevices] Sleeping for 700ms (wait_render_finder)
[12:44:51] [INFO.VirtualDevices] Sleeping for 700ms (wait_render_finder)
[12:44:54] [INFO.VirtualDevices] Sleeping for 700ms (wait_render_finder)
[12:44:57] [INFO.VirtualDevices] Sleeping for 700ms (wait_render_finder)
[12:45:1] [INFO.VirtualDevices] Sleeping for 700ms (wait_render_finder)
[12:45:4] [INFO.VirtualDevices] Sleeping for 700ms (wait_render_finder)
[12:45:8] [INFO.VirtualDevices] Sleeping for 700ms (wait_render_finder)
[12:45:11] [INFO.VirtualDevices] Sleeping for 700ms (wait_render_finder)
[12:45:15] [INFO.VirtualDevices] Sleeping for 700ms (wait_render_finder)
[12:45:18] [INFO.VirtualDevices] Sleeping for 700ms (wait_render_finder)
[12:45:21] [INFO.VirtualDevices] Sleeping for 700ms (wait_render_finder)
[12:45:25] [INFO.VirtualDevices] Sleeping for 700ms (wait_render_finder)
[12:45:28] [INFO.VirtualDevices] Sleeping for 700ms (wait_render_finder)
[12:45:32] [INFO.VirtualDevices] Sleeping for 700ms (wait_render_finder)
[12:45:35] [INFO.VirtualDevices] Sleeping for 700ms (wait_render_finder)
[12:45:39] [INFO.VirtualDevices] Sleeping for 700ms (wait_render_finder)
[12:45:42] [INFO.VirtualDevices] Sleeping for 700ms (wait_render_finder)
[12:45:46] [INFO.VirtualDevices] Sleeping for 700ms (wait_render_finder)
[12:45:49] [INFO.VirtualDevices] Sleeping for 700ms (wait_render_finder)
[12:45:53] [INFO.VirtualDevices] Sleeping for 700ms (wait_render_finder)
[12:45:57] [INFO.VirtualDevices] Sleeping for 700ms (wait_render_finder)
[12:46:0] [INFO.VirtualDevices] Sleeping for 700ms (wait_render_finder)
[12:46:4] [INFO.VirtualDevices] Sleeping for 700ms (wait_render_finder)
[12:46:7] [INFO.VirtualDevices] Sleeping for 700ms (wait_render_finder)
[12:46:11] [INFO.VirtualDevices] Sleeping for 700ms (wait_render_finder)
[12:46:14] [INFO.VirtualDevices] Sleeping for 700ms (wait_render_finder)
[12:46:17] [INFO.VirtualDevices] Sleeping for 700ms (wait_render_finder)
[12:46:21] [INFO.VirtualDevices] Sleeping for 700ms (wait_render_finder)
[12:46:24] [INFO.VirtualDevices] Sleeping for 700ms (wait_render_finder)
[12:46:28] [INFO.VirtualDevices] Sleeping for 700ms (wait_render_finder)
[12:46:32] [INFO.VirtualDevices] Sleeping for 700ms (wait_render_finder)
[12:46:35] [INFO.VirtualDevices] Sleeping for 700ms (wait_render_finder)
[12:46:39] [INFO.VirtualDevices] Sleeping for 700ms (wait_render_finder)
[12:46:42] [INFO.VirtualDevices] Sleeping for 700ms (wait_render_finder)
[12:46:46] [INFO.VirtualDevices] Sleeping for 700ms (wait_render_finder)
[12:46:49] [INFO.VirtualDevices] Sleeping for 700ms (wait_render_finder)
[12:46:52] [INFO.VirtualDevices] Sleeping for 700ms (wait_render_finder)
[12:46:56] [INFO.VirtualDevices] Sleeping for 700ms (wait_render_finder)
[12:47:0] [INFO.VirtualDevices] Sleeping for 700ms (wait_render_finder)
[12:47:3] [INFO.VirtualDevices] Sleeping for 700ms (wait_render_finder)
[12:47:7] [INFO.VirtualDevices] Sleeping for 700ms (wait_render_finder)
[12:47:10] [INFO.VirtualDevices] Sleeping for 700ms (wait_render_finder)
[12:47:14] [INFO.VirtualDevices] Sleeping for 700ms (wait_render_finder)
[12:47:17] [INFO.VirtualDevices] Sleeping for 700ms (wait_render_finder)
[12:47:21] [INFO.VirtualDevices] Sleeping for 700ms (wait_render_finder)
[12:47:24] [INFO.VirtualDevices] Sleeping for 700ms (wait_render_finder)
[12:47:27] [INFO.VirtualDevices] Sleeping for 700ms (wait_render_finder)
[12:47:31] [INFO.VirtualDevices] Sleeping for 700ms (wait_render_finder)
[12:47:35] [INFO.VirtualDevices] Sleeping for 700ms (wait_render_finder)
[12:47:39] [INFO.VirtualDevices] Sleeping for 700ms (wait_render_finder)

Thanks for the log Ristin; might be an old issue that re-emerged. Seems that the bot regonized that was stuck but never stopped the cycle. 
Code:
[12:44:1] [INFO.FlightLogic] Bot seems stuck, reports INSTATION while MINING, restarting.

Code:
[12:44:1] [INFO.FlightLogic] Bot seems stuck, reports INSTATION while MINING, restarting.

I am also having this one every day. Mostly after the fleet escape happens.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)