misclicks all the time
Started by Cold88




51 posts in this topic
uid0
Administrator

Administrators

3
401 posts 36 threads Joined: Feb 2021
11-16-2021, 10:52 AM -
#21
(11-16-2021, 10:51 AM)Jun1 Wrote: Thank you for answer but bot anyway can't arrive Sad

Can you describe the issue better? Is it not clicking the warp button? Have you set Verbosity to 3 so you can see the full log?
[Image: moonstats.php?user=uid0]
Cold88
Member

0
88 posts 5 threads Joined: Aug 2021
11-16-2021, 11:14 AM -
#22
It’s clicking when full cargo on the bookmark menu then nothing happens they I saw a click near play botton but play botton is empty cuz it didn’t click the bookmark …
uid0
Administrator

Administrators

3
401 posts 36 threads Joined: Feb 2021
11-16-2021, 11:16 AM -
#23
(11-16-2021, 11:14 AM)Cold88 Wrote: It’s clicking when full cargo on the bookmark menu then nothing happens they I saw a click near play botton but play botton is empty cuz it didn’t click the bookmark …

Now you have to set the coordinates, I got in touch with the user and now it's working. Send you a message on discord since I got my account back
[Image: moonstats.php?user=uid0]
cravener
Junior Member

Registered

0
5 posts 0 threads Joined: Jul 2021
11-16-2021, 09:52 PM -
#24
I am also having the problem where the bot does not select the bookmark for the return station.
Cold88
Member

0
88 posts 5 threads Joined: Aug 2021
11-17-2021, 12:03 AM -
#25
After I set home return custom coordinates it managed to warp back to station but then it fails to unload the cargo and getting stuck in some menus. It’s never managed to unload cargo not even once .
This post was last modified: 11-17-2021, 12:04 AM by Cold88.
uid0
Administrator

Administrators

3
401 posts 36 threads Joined: Feb 2021
11-17-2021, 11:32 AM -
#26
(11-17-2021, 12:03 AM)Cold88 Wrote: After I set home return custom coordinates it managed to warp back to station but then it fails to unload the cargo and getting stuck in some menus. It’s never managed to unload cargo not even once .

Make a video please and send it via PM, including full view of the emulator and log.
[Image: moonstats.php?user=uid0]
uid0
Administrator

Administrators

3
401 posts 36 threads Joined: Feb 2021
11-17-2021, 11:33 AM -
#27
(11-16-2021, 09:52 PM)cravener Wrote: I am also having the problem where the bot does not select the bookmark for the return station.

Have you set the coordinates? check this
[Image: moonstats.php?user=uid0]
cravener
Junior Member

Registered

0
5 posts 0 threads Joined: Jul 2021
11-17-2021, 04:39 PM -
#28
Coordinates are set but it seems to still be messing up. It was working before the update if that helps at all with figuring the problem out.
This post was last modified: 11-17-2021, 04:40 PM by cravener.
Stalker
Member

Moonrock

3
60 posts 5 threads Joined: Apr 2021
11-17-2021, 04:51 PM -
#29
(11-17-2021, 04:39 PM)cravener Wrote: Coordinates are set but it seems to still be messing up. It was working before the update if that helps at all with figuring the problem out.

the coords for station_1 should  be like in attachment picture.
This post was last modified: 11-17-2021, 04:52 PM by Stalker.


Attached Files Thumbnail(s)
   
cravener
Junior Member

Registered

0
5 posts 0 threads Joined: Jul 2021
11-17-2021, 05:01 PM -
#30
(11-17-2021, 11:33 AM)uid0 Wrote:
(11-16-2021, 09:52 PM)cravener Wrote: I am also having the problem where the bot does not select the bookmark for the return station.

Have you set the coordinates? check this

(11-17-2021, 04:51 PM)Stalker Wrote:
(11-17-2021, 04:39 PM)cravener Wrote: Coordinates are set but it seems to still be messing up. It was working before the update if that helps at all with figuring the problem out.

the coords for station_1 should  be like in attachment picture.

This fixed it thank you!


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Mine for a perioid time Cap.mataca 1 181 12-15-2021, 01:10 PM
Last Post: uid0

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)